slogan21

Европарламент

Искра Михайлова взе участие в Лятната академия на АЛДЕ

Евродепутатът и председател на Комисията по регионално развитие в Европейския парламент Искра Михайлова взе участие в Лятната академия на АЛДЕ, която се провежда на 27 и 28 юни в Брюксел.

Основната цел на събитието е да се коментира бъдещето на Европа, но също така и структурата и основните дейности на Европейския парламент. Лятната академия на АЛДЕ събра около 100 млади либерали и демократи от цяла Европа, в това число и трима представители на младежкото ДПС. Списъкът с лекторите включва членове на Европейския парламент, както и експерти от различни сфери. По този начин бе възможно да се организира дебат между представители на различни политически младежки организации от цяла Европа. Всички участници се включиха и в съставянето на съвместно изявление, в което бяха изложени и основните коментирани теми.

По време на своето изказване Искра Михайлова изложи подробно структурата и основните дейности и задачи на председателстваната от нея Комисия по регионално развитие в Европейския парламент. По време на дискусията младежите задаваха интересни въпроси за фактическата работа на Комисията и съвместното вземане на решения.

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност