slogan21

Европарламент

Искра Михайлова взе участие в 7-та редовна сесия на Парламентарната асамблея на ЕВРОНЕСТ

Искра Михайлова, председател на Комисията по регионално развитие в Европейския парламент взе участие в 7-та редовна сесия на Парламентарната асамблея на ЕВРОНЕСТ, която се провежда на 25-27 юни в Брюксел.

Основни теми по време на тридневния дебат между членовете на европейския парламент и депутатите от националните парламенти на Армения, Азeрбайджан, Грузия, Молдова и Украйна са регионалната сигурност, преките чуждестранни инвестиции, борбата с прането на пари и корупцията, които са последвани от приемането на резолюции по темите регионална сигурност, преки чуждестранни инвестиции, енергийна ефективност, социална сигурност и борба с прането на пари и корупцията.

По време на заседанието на 26 юни 2018 Искра Михайлова се изказа в качеството си на докладчик в сянка по проекто- резолюцията на тема борба с неформалния и недеклариран труд, повишаване на социалната сигурност на служителите в Европейския съюз и страните от Източното партньорство.

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност