Европарламент

ЕВРОДЕПУТАТЪТ ФИЛИЗ ХЮСМЕНОВА ПОСРЕЩНА В ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ АКТИВИСТИ НА ДПС ОТ РАЗГРАДСКА И СИЛИСТРЕНСКА ОБЛАСТ

Публикувано: .

Евродепутатът Филиз Хюсменова посрещна в Европейския парламент активисти на ДПС от Разградска и Силистренска област. По нейна покана гостуваха кметът на с. Малко Йонково, община Исперих - Мехмед Ходжов, служители в общинската администрация, членове и симпатизанти на партията от общината и от община Тутракан, Силистренска област. По време на тридневното си гостуване в Брюксел, от 20-ти до 22-ри февруари, те имаха възможност да видят най-голямата европейска институция – Европейския парламент и да се запознаят с работата на евродепутатите.
Хюсменова обсъди с гостите актуалната политическа ситуация в Европейския съюз, включително и председателството на България на Съвета на ЕС, както и темите от дневния ред на групата на Алианса на либералите и демократите за Европа, към която принадлежи делегацията на ДПС в Европарламента.
В програмата на посещението е включена и презентация в Европарламента, която подробно представя комисиите, в които работят евродепутатите, политическите групи, както и процедурите за взимане на решения. С конкретни примери гостите се убедиха, че решенията, които се вземат в евроинституциите имат пряко отражение върху ежедневието на всеки европейски гражданин.

AE2A821A E270 4081 AB1E 888A1651D10C

F170927C ED12 4A3D B3E0 D8E12C33FB43

Печат

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност