Събития

Мустафа Карадайъ присъства на Националната молитвена закуска при президента на САЩ

Председателят на ДПС Мустафа Карадайъ присъства на Националната молитвена закуска при президента на САЩ Доналд Тръмп, която се проведе на 6-ти февруари  във Вашингтон. Годишната молитвена закуска се провежда за 68-ма поредна година и събира общественици и политици от повече от сто държави от цял свят в името на духовните и семейни ценности за работа в услуга на общността и добруването между хората от всички религии, етноси и националности. На закуската, освен президентът на САЩ, традиционно присъстват и членове на правителството, Конгреса, дипломатическия корпус, висшата администрация, въоръжените сили на САЩ, както и дипломати, бизнесмени, политически, религиозни, научни, стопански и държавни лидери от различни държави.

Лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ се срещна с конгресмените Робърт Адерхолд и Стан Холмс, посланиците Тони Хол, Джон Накамура и Ричард МакКормак, бившия министър на икономиката и финансите на Косово Ахмед Шала, сръбският престолонаследник принц Александър, сръбският политик и писател Вук Драшкович, бившия премиер на Словения Алоиз Петерле.

IMG 1736

 20200210 174404

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност