Събития

Председателят на ДПС Мустафа Карадайъ се срещна със световната шампионка по ловна стрелба Селин Али

Председателят на ДПС Мустафа Карадайъ се срещна със 17 годишната Селин Али от село Тополица-община Айтос, която спечели златен медал по ловна стрелба в дисциплина "трап" при девойките на Световното първенство в Лонато - Италия.

"Ние трябва да си ценим постиженията. Взаимно трябва да се подкрепяме. Аз съм много горд", сподели лидерът на ДПС на срещата със световната шампионка.

Те разговаряха за постиженията на Селин, за нейното развитие в стрелбата и нейните планове за в бъдеще. Мустафа Карадайъ пожела успех на Селин за личното и кариерното ѝ развитие.

При второто си участие Селин постига резултат 70 от 75, за което получава признанието на федерацията и сертификат - „Майстор на Спорта”, което е прецедент за България - дете на 14г. с такова признание. Тя има два бронзови медала на Световните първенства отборно за младежи в Германия и Италия, сребърен медал при девойки на Световно първенство в Германия и златен медал при девойки на Световното първенство в Италия.

На срещата присъстваха и зам.-председателят на ДПС Ахмед Ахмедов, евродепутатът и председател на Младежко ДПС Илхан Кючюк и народният представител Севим Али.

67939759 2337775886306773 4009091262006165504 o

Печат

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност