Събития

ДПС ще бъде домакин на конгреса на Либералния интернационал през 2020

На проведения Изпълнителен съвет на Либералния Интернационал в Лондон бе подкрепена кандидатурата на ДПС, София да бъде домакин на следващия конгрес, който ще се проведе през 2020 година. Последният конгрес на Либералния Интернационал в София бе проведен през 2005 година.

Това е голямо признание в световен план, коментира председателят на ДПС Мустафа Карадайъ. ДПС винаги води последователна и принципна политика. Ние заслужихме високата оценка за балансиращата си роля в България, Балканите и Европа. Д-р Ахмед Доган създавайки Българския етнически модел, ориентира България към НАТО и ЕС, коментира още Карадайъ.

Либералния интернационал е международна федерация на либералните партии. Целта на организацията е да свързва либералните партии по целия свят и така да спомага за запазването и развитието на либералните ценности като свободното и честно общество, човешките права и свободните търговия и стопанство.

65002768 2282457771838585 7527199377610244096 n

Председателят на ДПС Мустафа Карадайъ с президента на АЛДЕ партия Ханс ван Баален и президента на Либералния Интернационал Хакима Ел Хаите

 

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност