Събития

Делегация на ДПС начело с председателя Мустафа Карадайъ участва на Съвета на Либералния Интернационал

Делегация на ДПС водена от председателя Мустафа Карадайъ участва на заседание на Изпълнителния съвет на Либералния Интернационал в Лондон. В делегацията участваха още евродепутатите Илхан Кючюк и Атидже Алиева-Вели, зам.-председателят на ПГ на ДПС Хамид Хамид и народният представител д-р Джевдет Чакъров.
 
По време на съвета делегацията на ДПС проведе срещи с президента на Либералния интернационал Хакима Ел Хаите, президента на АЛДЕ Ханс ван Баален и посланика на Република Турция в Обединеното Кралство Юмит Ялчън. Президентът на Либералния интернационал изрази задоволство си от активната работа с представителите на ДПС.
 
В рамките на съвета световните либерали проведоха политическите дискусии и разговори на теми като защита на демократичното пространство,  бъдещето на многостранната система, как да се комуникира в ерата на фалшиви новини и популистко говорене и изменение на климата и миграцията.
IMG 2514cf012959faa5cd8b3abb12a347fb V
 
IMG 33099feeb7db6bf5399a0a0899ff5b3c V

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност