20glasuvay

Събития

Ръководството на ДПС се срещна с български граждани в Берлин

Председателят на ДПС Мустафа Карадайъ и ръководството на партията се срещнаха с български граждани в Берлин.
"Изнесохме обучени хора към Западна Европа. Хора, които работят в различни сектори могат да бъдат полезни за развитието на България. Ние трябва да се възползваме от техния опит и да развием страната" заяви председателят на ДПС.
"България се управлява по инерция, няма идея и визия за развитие. А ние имаме програма за развитие на страната, но никой не иска да ни чуе", заяви още той.
Карадайъ каза, че ДПС ще участва в сформирането на посоката на страната. "А дали ще участваме в реализацията и не е толкова важно, стига тя да се реализира", допълни той.
Мустафа Карадайъ коментира и предстоящите европейски избори като каза, че Европа и България на предстоящите европейски избори няма да избират само депутати за ЕП. "Този път ще направим цивилизационен избор. Национализмът расте и ние трябва да бъдем част от този процес и с опита си да пресечем национализма", заяви още той.
"Нашата сила е в нашето единство. Ние трябва да сме единни и да се борим за правата и свободите си" заключи председателят на ДПС Мустафа Карадайъ пред българските граждани в Берлин.
На срещата бяха поставени въпроси засягащи бългаските граждани в чужбина. Те показаха, че отблизо следят политическия живот в България и заявиха ясната си подкрепата за ДПС на предстоящите евроизбори.
На срещата в Берлин присъстваха още зам.-председателят на ДПС и евродепутат Филиз Хюсменова, зам.-председателят на ДПС Ахмед Ахмедов, евродепутатите Искра Михайлова, Илхан Кючюк и Неджми Али и зам.-председателят на ПГ на ДПС Хамид Хамид.

20190210 123548

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност