Събития

ЖЕНАТА НА 21-ВИ ВЕК ОБСЪДИХА В ПЕРНИК ПО ИДЕЯ НА РЪКОВОДСТВОТО НА ДПС В ГРАДА И ЗАМ.-ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА ПАРТИЯТА ФИЛИЗ ХЮСМЕНОВА

Под мотото „ЖЕНАТА НА 21-ВИ ВЕК” премина срещата на местната структура на ДПС в град Перник с психотерапевта, писател и режисьор, автор на книги - Мадлен Алгафари. Събитието беше организирано от председателя на ДПС в област Перник Боряна Методиева и общинското ръководство на партията, и реализирано с подкрепата на зам. – председателя на ДПС и евродепутат Филиз Хюсменова. Срещата се състоя в Двореца на културата в Клуба на интелигенцията. Той се оказа тесен за присъстващите дами и господа, желаещи да се включат в обсъждането.


Мадлен Алгафари и нейната дъщеря Александра говориха за ролите на жената като майка, съпруга и общественик, за силата на женската енергия, отдадена на общността. Писателката представи своето виждане за еманципацията на жените и трудните пътища към баланса и съвместяването на личния живот и обществения ангажимент. Бяха обсъдени модели за възпитаване на момчетата и на момичетата.

В поздравителен адрес към присъстващите, Филиз Хюсменова отправи послание все повече жени да се реализират на различни управленски равнища, защото обществото ни все повече се нуждае от жени – лидери. Тя цитира и думите на Алгафари, че днес жената е успешна, независима, можеща, „Но свободата е най-голямата отговорност. Тя иска смелост и сила”.

2

3

 

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност