Събития

Поздравителен адрес на председателя на партия АЛДЕ Ханс ван Баален по повод 29-ия рожден ден на ДПС

Уважаеми господин Карадайъ, скъпи Мустафа,

За мен е чест да Ви поздравя по повод 29-ия рожден ден на ДПС, 4 януари! Поздравявам Вашия почетен председател Ахмед Доган, че пое важната инициатива за създаване на партията на 4 януари 1990 г. с цел защита на етническия мир и насърчаване на евроатлантическите ценности сред гражданите на посткомунистическа България.

От създаването си ДПС е либерално движение, което провъзгласява основните човешки права и свободи като своя политическа философия и отрича всяка форма на дискриминация, основана на етническа принадлежност, религия, сексуална ориентация, пол и възраст. ДПС проактивно се застъпва за либерални политики, които имат за цел да създадат повече икономически възможности и да насърчат по-активното социално включване.

Като първи председател на младежката организация и настоящ лидер на партията Вие имахте и продължавате да имате жизненоважна роля за утвърждаване на ДПС. С ангажираността си на международно и европейско ниво партията играе ключова роля в либералното семейство и в Групата на АЛДЕ в Европейския парламент.


Ще вървим заедно напред!

Искрено Ваш,

Ханс ван Баален,

Член на ЕП

Председател на партия АЛДЕ

алде рд

20181206_Letter_to_Mustafa_Karadayi_MRF_anniversary_ENG.pdf

 

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Декларация за поверителност