Събития

ФИЛИ3 ХЮСМЕНОВА: БЪДЕЩЕТО НИ ЗАВИСИ ОТ КАЧЕСТВОТО НА ОБРАЗОВАНИЕТО НА ДЕЦАТА ДНЕС

Бъдещето на страната ни зависи от качеството на образованието на децата ни днес, подчерта в поздравителен адрес  по повод началото на учебната 2018 – 2019 г. евродепутатът и заместник - председател на ДПС Филиз Хюсменова.

Пожеланията на Хюсменова за спорна учебна година и подаръци за учениците от две училища в област Враца бяха предадени от координатора на Европейския информационен център на евродепутата в гр. Враца – Миглена Иванова.

Тя подари учебни помагала, физкултурни принадлежности и лакомства от Хюсменова на всички ученици от ОУ ”Св.Св.Кирил и Методий” в с. Камено поле, община Роман и образователни материали на родителите. Професионалната гимназия по Каменообработване в с. Кунино, в същата община, получи учебни помагала. На тържествата присъства и зам. - кметът на Роман – Соня Тинчева, кметът на с. Кунино - Йоло Богданов и на с. Камено поле - Цветелина Ботева.

Така Филиз Хюсменова продължи ежегодната си традиция да подкрепя ученици, учители и родители в началото на учебната година.

22

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност