Събития

Мустафа Карадайъ пред младите от ДПС: Правете политика, с поглед поне 15 години напред!

 

Председателят на ДПС Мустафа Карадайъ се срещна с млади активисти на ДПС на семинар в Стара Загора. Младежите дискутираха актуалната политическа ситуация в страната. Карадайъ разкритикува управляващите за позициите, които заемат. Мустафа Карадайъ коментира и европейската переспектива на страна и призова младите хора към активност и инициативност. Той призова младежите да гледат в бъдещето при правенето на политика.

Карадайъ отговори на въпросите на младите хора, които питаха за участието на националистите във властта, за геополитическото място на България, за смяната на имената на местности и топоними, за връщането на младите хора от чужбина, за политическото бъдеще на България, за българския етнически модел.

Заедността е нашата политика, каза председателят на ДПС Мустафа Кардайъ. Много е важно за различаваме толерантността, като търпимост към Другия и заедността – като необходимост от Другия. За нас българският етнически модел, единството и стабилността на страната са неотменими ценности и ние като политическа партия никога няма да се отметнем от тази своя отговорност.

В семинара, организиран от  Младежко ДПС  ще вземат участие евродепутата и председател на Младежко ДПС Илхан Кючюк, зам.-председателя на ПГ на ДПС Халил Летифов и народният представител Велислава Кръстева.

Печат

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност