Събития

ЕВРОДЕПУТАТЪТ ФИЛИЗ ХЮСМЕНОВА И НАРОДНИЯТ ПРЕДСТАВИТЕЛ ДЖЕЙХАН ИБРЯМОВ ОТКРИХА ДЕТСКА ПЛОЩАДКА В С. АЛЕКСАНДРОВО, ОБЩИНА ЛОВЕЧ

Eвродепутатът Филиз Хюсменоваи народният представител Джейхан Ибрямов откриха детска площадка в с. Александрово, община Ловеч.Новата придобивка е дарение от Хюсменова, която изпълни обещанието си, поето пред Ловешката областна организация на ДПС. Откриването стана съвместно с деца, читалищни дейци и родители.Площадката е съобразена с изискванията по безопасност и ще съдейства за доброто физическо развитие на децата. Шарени люлки и пързалки, беседка, пейки и клатушки ще се използват от малки и големи.

Грижата за децата е грижа за нашето бъдеще, каза при откриването Хюсменова и подчерта, че общуването между децата е пряк начин за интеграцията им. Тя допълни, че правилното им физическо развитие трябва да бъде подпомагано, за да предпочитат игрите и спорта, и когато пораснат. Зам.-председателят на ДПС сподели желанието си площадката да е приятно място за отдих и за родителите, и за по- възрастните хора в селото. Кметът на с. Александрово Красимир Кръстев изрази благодарност към Филиз Хюсменова и обеща да се грижи за новата придобивка.

На откриването присъстваха и кметът на община Ловеч – Корнелия Маринова, областният председател на ДПС - Ловеч - Сурай Велиева, общинският председател на ДПС – Теодор Арсов, Ахмед Чаушев - организационен секретар на Областния съвет на ДПС, Ибрахим Абдиев- кмет на с. Малиново, общински съветници и общественици.

7F864537 9DB0 4FF9 BEEB A1D2314DAD28

5B38556E 7608 418B AE33 5F75D923AAAA

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Декларация за поверителност