20glasuvay

Събития

ЗАМ.-ПРЕДСЕДАТЕЛЯТ НА ДПС ФИЛИЗ ХЮСМЕНОВА ПОДКРЕПИ МЛАДИТЕ ТАЛАНТИ В СЪСТЕЗАНИЕТО ПО БОРБА

Зам.-председателят на ДПС и евродепутат Филиз Хюсменова изрази подкрепата си към най - младите спортисти в състезанието по борба, провело се на 10 юни в местността "Чистанбол" в община Главиница. Първенците в петте категории за деца и младежи получиха специални поощрителни награди от Хюсменова чрез нейния Европейски информационен център в град Дулово. Те бяха връчени лично от кмета на община Главиница Неждет Джевдет.

Участниците в борбите бяха от спортни клубове по борба от цялата страна. Те показаха спортен дух и умения пред многобройна публика. Наградите ще стимулират младите таланти в спорта и са важен момент за тяхното възпитание и израстване като личности и бъдещи шампиони, смята Хюсменова.

На събитието, включващо и надбягване с коне, организирано от община Главиница, присъстваха зам. - председателят на ДПС Ахмед Ахмедов, Илхан Кючюк - евродепутат и председател на Младежко ДПС, народните представители Ихсан Хаккъ и Бюрхан Абазов, кметове и общински съветници от ДПС.

1

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност