20glasuvay

Събития

Илхан Кючюк организира семинар за възможностите за земеделския сектор в Русе

Семинар на тема „Актуални възможности за финансиране на земеделските стопанства и селските райони“ се проведе в Русе със съдействието на Илхан Кючюк, член на Европейския парламент от АЛДЕ / ДПС и председател на Младежко ДПС.

Участие взеха и зам.-председателят на ДПС Ахмед Ахмедов, народният представител от ДПС Бюрхан Абазов, областният лидер на партията Дауд Ибрям, областният председател на Младежко ДПС - Русе Метин Ибрямов, членове и симпатизанти на ДПС, както и граждани от областта. Към събитието проявиха интерес голям брой земеделски стопани, млади предприемачи от преработвателната индустрия, както и представители на малкия и средния бизнес.

"Евродепутатите трябва да създават правила, които да работят за гражданите. Вече се работи по многогодишната финансова рамка за следващия програмен период и поради тази причина е много важно политиките на Европейския съюз да отговорят на очакванията на гражданите”, каза Илхан Кючюк.

Лектори на семинара бяха Бюрхан Абазов, народен представител от ДПС, и Ализан Яхова - сътрудник към Европейския информационен център на Илхан Кючюк в гр. Русе. Заедно с участниците в семинара те обсъдиха темите "Устойчиво земеделие в област Русе – подкрепа за конкурентоспособни земеделски стопанства" и "Възможности за малкия и средния бизнес в селските райони".

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност