Събития

Председателят на ДПС Мустафа Карадайъ и ръководството на КСБ проведоха работна среща

Председателят на ДПС Мустафа Карадайъ проведе среща с новоизбраното ръководство на Камарата на строителите в България.  На срещата присъстваха още зам.-председателят на ДПС Ахмед Ахмедов, народните представители и членове на Комисията  по регионална политика, благоустройство и местно самоуправление  Рамадан Аталай и Танер Али, народният представител Велислава Кръстева. КСБ бе представена от  председателя  на Управителния съвет на Камарата инж. Илиян  Терзиев, зам.-председателя Владимир Житенски,   изпълнителния директор Мирослав Мазнев, членовете на УС инж. Любомир Качамаков, Руен Панчев и Любомир Пейновски, Ренета Николова, гл.редактор на в.“Строител“.  По време на срещата бяха обсъдени  теми засягащи строителния бранш, сред които належащите промени в  Закона за устройство на територията, необходимостта от промени в  ЗОП, проблемът с липсата на  квалифицирани кадри в бранша.

Ръководството на ДПС и Камарата на строителите  изразиха своята готовност за сътрудничество  в законодателната дейност. ДПС от своя страна  увери представителите на Камарата, че както винаги ще търси баланса между бизнеса и ползващите услугата. Мустафа Карадайъ подкрепи подобни инициативи и заяви готовността на ДПС да работи с активните граждани по отношение на въздействие върху управлението при вземането на  решения, както  и  подобряването на качеството на живот.

20180416 141038

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Декларация за поверителност