Събития

Мустафа Карадайъ към младежите на ДПС: Не спирайте да мечтаете! Вярвам във вас!

Не спирайте да мечтаете и да се развивате! Аз вярвам във вас! Когато се развиваме персонално, ние ще развиваме и нашата Родина! Това са думи на председателят на ДПС Мустафа Карадайъ, който се обърна към представителите на Академичните дружества към Младежкото ДПС. В Националната среща на Академичните дружества към Младежкото ДПС участваха повече от 400 млади хора от цялата страна. 

С председателят на ДПС Мустафа Карадайъ младежите дискутираха моделът на управление на страната и актуалната политическа ситуация. "Моделът на управление в страната е проба грешка, гаф след скандал и скандал след гаф" каза председателят за управляващата коалиция. Лидерът коментира пред представителите на Академичните дружества целта на стратегията на ДПС за включването на активните и свободните граждани в процеса на формирането и взимането на решения, както и включването им в реализирането и контрола на тези решения. 

На семинара лекции изнесоха и Филиз Хюсменова, зам.-председател на ДПС и евродепутат, както и доц. д-р Джевдет Чакъров, който е депутат и член на ЦОБ на ДПС. 

Сред темите, обсъдени на академичния форум бяха избори и власт, актуална политическа ситуация в страната, бъдещето на ЕС, т.нар. Истанбулска конвенция и национализмите и радикализмите в България. 

В Националната среща на Академичните дружества към Младежко ДПС взеха участие и председателят на Младежко ДПС и евродепутат Илхан Кючюк, зам.-председателят на ДПС Ахмед Ахмедов, зам.-председателят на ПГ на ДПС Халил Летифов, народните представители Джейхан Ибрямов и Севим Али, областният председател на ДПС Пловдив Юксел Расим  и кметът на Белица Радослав Ревански.

imgplovdiv

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност