20glasuvay

Събития

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ЧЛЕНОВЕ И СИМПАТИЗАНТИ НА ДПС!

От името на ръководството поздравявам всички членове и симпатизанти на ДПС, както и всички партийни структури по случай 28 години от учредяването на ДПС – първата партия, регистрирана след демократичните промени в България, и да пожелая на всички здраве и благополучие!

През изминалата година ДПС остана вярна на своите ценности и достойно посрещна и отговори на всяко предизвикателство. С благодарност и гордост отчитам приноса на всеки един от вас в защита на демократичните достижения, правата и свободите на всички български граждани.

Отстояването на демокрацията е наш върховен дълг и ние заедно ще продължим пътя си за изграждане на по-добър и достоен живот за всички граждани на страната и ще дадем своя принос за извоюване на достойно/престижно място на България в общия ни Европейски дом, за мир и стабилност в страната, на Балканите и в Европа, за просперитет.

Като опозиция на управлението в страната, ДПС има задачата да бъде коректив на неправилния модел на управление с участието на националисти във властта, да защитава всяко накърнено право, чест и достойнство на всеки български гражданин. Ние отговорно ще изпълняваме тази задача и ще използваме всички демократични механизми и за това ще бъде нашият глас в органите на местното самоуправление, в Народното събрание и в Европейския парламент. Всички ние от ДПС активно ще работим всеки български гражданин да има възможност да съучаства при вземането на важните управленски решения в страната и в тяхното реализиране, за утвърждаването на държавността и авторитета на институциите.

При решаването на основните въпроси при председателството на Съвета на Европейския съюз акцентираме на разширяването на Съюза и включването на Западните Балкани, за продължаване на процеса по присъединяване на Република Турция, на Молдова, и на Украйна. За установяване на стабилност и мир на Балканите ДПС предлага успешно реализирания в страната ни и признат от световни експерти Български етнически модел, чийто идеолог и създател е нашият почетен председател д-р Ахмед Доган. 

Скъпи колеги и приятели,

позволете ми отново да благодаря на всички вас за постигнатите през изминалата година успехи и да ви пожелая сили, дръзновение и много нови успехи в общия ни път!

Бъдете здрави и уверени в утрешния ден!

                                                                           Мустафа Карадайъ

                                                                           Председател на ДПС

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност