20glasuvay

Събития

Лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ призова Бойко Борисов на политически диспут

Лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ  има готовност да участва в политически диспут с премиера Бойко Борисов. Той бе категоричен, че вот на недоверие към кабинета ще има на 17 януари.

В предаването „Годината” Мустафа Карадайъ каза още „По повод изявленията на г-н Борисов бих го призовал на политически, а не на популистически диспут за политическите процеси, които се развиват в страната от последните 6 месеца, последните 2 години и половина, от последните  8 години и половина, или последните  27  години. Нека той да си избере периода. Аз имам готовност да участвам в политически диспут”.  

 В отговор на въпроса дали ДПС ще се откажете ли от подкрепа на вот в началото на европредседателството Карадайъ  коментира „Ние сме тези, които отстояват демокрацията и държавността в нашата страна. Хора, които във всичките си действия ерозират демокрацията, европейските ценности, държавността в нашата Родина, те  да търсят някакво алиби за тяхното грешно политическо поведение. Не съм съгласен!”

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност