Събития

ПОДКРЕПА ОТ ЗАМ.- ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА ДПС ФИЛИЗ ХЮСМЕНОВА ЗА ВЪЗРАСТНИТЕ В С. РУЙНО, ОБЩИНА ДУЛОВО

По идея и с подкрепата на зам.-председателя на ДПС и евродепутат Филиз Хюсменова, жители на село Руйно, община Дулово, отбелязаха Международния ден на правата на човека. По този повод, Европейският информационен център на Хюсменова в град Дулово организира среща с възрастни хора. В нея се включиха председателят на бюджетната комисия към Общинския съвет в община Дулово - Джюнеид Вахид и координаторът на Европейския център Нигяр Музаферова.


Проблемите и правата на пенсионерите, живеещи в малките населени места, бяха основна тема на разговорите. Присъстващите бяха запознати с документи, регламентиращи правата на човека и с новоприетата Наредба за организацията и дейността на клубовете на пенсионерите и лицата с увреждания на територията на община Дулово. Както и в други срещи, организирани от зам. - председателя на ДПС, в дискусията пролича необходимостта от информация за правата в областта на социалната сфера и за тяхното реализиране, както и за конкретните социални услуги, от които могат да се възползват хората от третата възраст.

В поздравителния си адрес, Филиз Хюсменова се обърна към хората с топли думи, които развълнуваха присъстващите. В навечерието на Коледа и Нова година пенсионерите получиха подаръци за тях и за развлеченията им в клуба.

66C8D450 CC6F 422B B3F8 07AD3CD5935E

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност