20glasuvay

Събития

Срещи на председателя на ДПС Мустафа Карадайъ във Вашингтон

Председателят на ДПС Мустафа Карадайъ участва на интерпарламентарен форум по разузнаване и сигурност във Вашингтон, САЩ, който се състоя в рамките на Работната група на Конгреса на САЩ по въпросите за тероризма и неконвенционалната война. По време на своята визита Карадайъ се срещна с председателя на Работната група  на Когреса Робърт Питинджер, който е  конгресмен от Северна Каролина, член на Републиканската партия на САЩ. 

Председателят на ДПС Мустафа Карадайъ и  член на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред към НС проведе срещи и  с Талат Джафери председател на парламента на Македония, Девин Нунес, председател на специалната Комисия по разузнаване, Джозеф Хъмър  изпълнителен директор на „Център за сигурно свободно общество”.  

След  пристигането си в София Мустафа Карадайъ отпътува за Хитрино, където ДПС даде курбан в памет на жертвите на трагичния инцидент отпреди една година.

1Мустафа Карадайъ с Робърт  Питинджер - председател на Работната група на Конгреса на САЩ по въпросите за тероризма и неконвенционалната война

2Мустафа Карадайъ  с Талат Джафери - председател на парламента на Македония

 

3Мустафа Карадайъ с Девин Нунес - председател на специалната Комисия по разузнаване

 

4Мустафа Карадайъ с Джозеф Хъмър  изпълнителен директор на „Център за сигурно свободно общество”

 

 

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност