Събития

ЗАМ. - ПРЕДСЕДАТЕЛЯТ НА ДПС ФИЛИЗ ХЮСМЕНОВА С ИНФОРМАЦИОННА КАМПАНИЯ ПО ПОВОД МЕЖДУНАРОДНИЯ ДЕН ЗА ЗАЩИТА ПРАВАТА НА ЧОВЕКА

Информационна кампания за човешките права и тяхната защита се проведе в гр. Търговище с подкрепата на зам.-председателя на ДПС и евродепутат Филиз Хюсменова. По повод Международния ден за защита на правата на човека – 10 декември - бяха изготвени и отпечатани брошури, в които е представена Всеобщата декларация за правата на човека, приета от Общото събранието на ООН през 1948 г.

В кампанията се включиха информационният център на Хюсменова и младежи от МДПС в Търговище. Те  организираха раздаването на брошурите на техните съграждани. Целта на събитието е хората да осъзнаят, че те също са отговорни за гарантирането и прилагането на човешките права и че и от тях зависи правителствата да се ангажират и да не позволяват правата да бъдат пренебрегвани и нарушавани.

По повод на 10 декември, Филиз Хюсменова коментира, че защитата на правата на човека е в интерес на всички и че защитата на правата на отделния човек издига неговото лично благополучие, определя стабилността на всяко общество и допринася за хармонията на нашия взаимно обвързан свят.

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Декларация за поверителност