Събития

Евродепутатът от ДПС Илхан Кючюк подкрепи Сдружение на предприемачите "Лудогорие"

Сдружение на предприемачите "Лудогорие" продължава с информационната си кампания. В Събота се проведе поредния семинар с подкрепата на евродепутата Илхан Кючюк. Този път темата по която дискутираха собствениците на малки и средни предприятия беше " Конкурентоспособни български МСП в общия европейски пазар".

Вече 5 години Сдружението на предприемачите "Лудогорие"  стои близо до своите членове, създава условия за коопериране и разширяване на пазари.Oсновните цели на сдружението са да представлява и защитава интересите на своите членове, да насърчава инвестиционната им дейност, да подпомага икономическото им сътрудничество с чуждестранни работодателски организации и бизнес партньори, каза в началото на семинара инж. Мустафа Ахмедов – председател на УС на Сдружението.

Политиците трябва да насърчават всеки един принос към икономическия, социален и културен напредък на българското общество. Бизнесът най-добре може да каже коя политика е добра, добави евродепутатът Илхан Кючюк.

В същия ден се проведе и разширен областен съвет на Младежко ДПС, на който присъстваха народният представител Ерджан Ебатин и областният председател на ДПС – Варна Сали Табаков.

IMG 4783

 

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Декларация за поверителност