Събития

Евродетутатът Искра Михайлова даде старт на платформата на Европейските общини

Председателят на Комисията по регионална политика в Европейския парламент Искра Михайлова, Еврокомисар Мария Габриел с ресор „Цифрова икономика и общество“, вицепрезидентът на Европейския комитет на регионите Марку Маркула, председателят на Националното сдружение на общините в република България и кмет на Велико Търново Даниел Панов и председателят на Асоциация „Евроадванс“ и основател на проекта TheMayor.EU Боян Томов дадоха старта на единствената по рода си платформа на Европейските общини. Събитието се проведе по време на петата церемония „Кмет на Годината” 2017 и постави началото на платформата TheMayor.eu – Порталът на Европейските общини.
Електронната платформа цели да информира европейските граждани за добри практики, внедрени от общинската администрация в съответните градове. Платформата дава по-добра възможност за комуникация между градоначалниците, както и по-достъпна информация за работата на европейските общини.

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност