20glasuvay

Народно събрание

ДПС представи приоритетите в предизборната си програма пред Асоциация на организациите на българските работодатели

Председателят на ДПС Мустафа Карадайъ заедно с част от икономическия екип на ДПС Йордан Цонев и Петър Чобанов представиха основните акценти в предизборната програмата на Движението за права и свободи на среща с Асоциация на организациите на българските работодатели, която се проведе по тяхна покана. По време на срещата беше установено почти пълно съответствие на предизборната програма на ДПС и приоритетите наработодателите.

Мустафа Карадайъ каза, че предизборната програма на ДПС е изготвена на базата на два основни приоритета: борбата с бедността и мерките за преодоляване на демографската криза. Всеки раздел на програмата е подчинен на тези два приоритета.

Йордан Цонев престави програмата в детайли и подчерта, че основен инструмент за решаване на проблемите е ускоряване на инвестиционния процес в страната чрез поемане на ангажимент за подкрепа от страна на държавата във всички фази на инвестиране.

Петър Чобанов изрази становището на ДПС, че икономическия растеж е във фаза, която позволява неговото ускоряване. Програмата е съобразена с всички необходими мерки за повишаване на растежа.

И двете страни изразиха задоволството си от досегашната работа и контакти и потвърдиха продължаване на съвместната работа.

асоц 2

 

 

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност