Народно събрание

Представителите на ДПС се срещнаха с български граждани живеещи в Брюксел

Над 100 души присъстваха на провелата се среща с българската общност в Брюксел, Белгия. На продължилата повече от 3 часа среща се задаваха въпроси за състоянието на демокрацията и развитието на страната ни, както и за трудностите, пред които са изправени нашите съграждани в чужбина.

На 1 февруари зам.-председателят на ДПС и евродепутат Филиз Хюсменова, председателят на Младежко ДПС и евродепутат Илхан Кючюк, евродепутатите Искра Михайлова, Неджми Али и народните представители  от 43-то НС Хамид Хамид, Мустафа Ахмед, Невин Хасан се срещнаха с българската общност живееща в Брюксел. В делегацията на ДПС бяха още Левент Мемиш - зам.-председател на Младежко ДПС и Кадир Кадир - един от учредителите на областната организация на ДПС-Варна.

``Въпреки голямото разстояние ние не сме забравили родината си. За България винаги говорим с особено вълнение``, сподели най-възрастният присъстващ в залата.

В продължение на няколко дни делегацията на ДПС проведе поредица от срещи с българските граждани живеещи в извън пределите на страната ни.

DSC 1466

DSC 1476

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Декларация за поверителност