20glasuvay

Народно събрание

Мустафа Карадайъ от Разрад : Популизмът, премесен с омраза няма бъдеще!

 

Популизмът, премесен с омраза няма перспепктива. Това заяви председателят на ДПС Мустафа Карадайъ, който беше специален гост на тържественото събрание, посветено на 27-мия рожден ден на Движението за права и свободи в Разград.  Мустафа Карадайъ определи досегашния модел на управление като вреден за етническия модел и стабилността на страната и призова всеки да открие в себе си силата за победа, която трябва да се извоюва на парламентарните избори. Като първа задача пред актива на ДПС председателяте постави изборите и възвръщането на кметското място в Община Кубрат на предсрочния местен вот през февруари, където ще се гласува за кмет.  Лидерът призова никой да не се поставя над партията, за да се съхрани колективния дух.

Домакините на събитието бяха зам.- председателят на ДПС Ахмед Ахмедов, който е депутат от Разград, депутатът д-р Хасан Адемов и областният председател на ДПС Севгин Шукри. Те отчетоха пред актива дейността си в Народното събрание и начертаха стратегическите задачи, които стоят пред партията за новия политически сезон.

Повече от 500 членове и симпатизанти на ДПС отпразнуваха заедно празника. Те бяха поздравени от победителят в конкурсите “Букет”, които се провеждат под патронажа на почетния председател на ДПС д-р Ахмед Доган – Пламена Петрова. 

IMG 2489

 

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност