20glasuvay

Народно събрание

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ, КОИТО НОСЯТ КАУЗАТА ДПС В СЪРЦАТА СИ!

За мен е чест, привилегия и отговорност от името на ръководството на ДПС да ви поздравя по случай 27 години от учредяването на ДПС и да пожелая на всички здраве, мирна и успешна 2017 година!

От създаването си ДПС последователно следва своята мисия за утвърждаване на основните права и свободи, установяване на единство и равноправие, създаване на условия за достоен живот на всички български граждани, за просперитет, за достойно място на България в евро-атлантическото семейство, за мир в страната, региона, Европа и света.

Изминалата година беше тежка във вътрешен, регионален и европейски аспект. От една страна, бежанската криза, терористичните атаки, от друга, установяване на популисткото говорене и езика на омразата като основен език, включително и в Парламента, направиха явна липсата на доверие на обществото в институциите.

На прага сме на една важна за всички ни година. Предстоят важни избори, резултатите от които ще определят бъдещето на страната и ще очертаят посоката, която България ще следва за години напред. Предстои подготовката за председателството на България в началото на 2018 година.

Обединени около основополагащите идеи и ценности на ДПС, ние трябва да проявим нашата заедност със сила и мощ и да постигнем този резултат, който ще положи основата за нормалност в политиката, за стабилност в страната и сигурност на гражданите.

Изказвайки благодарност за приноса на всички членове и симпатизанти на ДПС, пожелавам здраве и сили, много успехи в общия ни път! 

                                                                                            Мустафа Карадайъ 

                                                                                            Председател на ДПС

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност