Народно събрание

ФИЛИЗ ХЮСМЕНОВА: ЧРЕЗ РИСУНКИТЕ СИ УЧЕНИЦИТЕ ПОКАЗАХА РАЗБИРАНЕ ЗА ТОЛЕРАНТНОСТТА. ЧЕСТИТО НА ПОБЕДИТЕЛИТЕ В КОНКУРСА ЗА ДЕНЯ НА ТОЛЕРАНТНОСТТА!

Зам.–председателят на ДПС и евродепутат Филиз Хюсменова обяви приключването на конкурса по повод  Деня на толерантността,  който се проведе под нейн патронаж. Тя коментира, че е приятно изненадана от рисунките на учениците, показващи разбиране за толерантността. Според нея формирането на толерантност у децата е обещание за толерантност в обществото. Тя изрази надежда, че не само в Деня на толерантността,  ще се сещаме за нея, защото тя е минималното основание за разбиране и взаимно зачитане между българските граждани.  

Европейските информационни центрове /ЕИЦ/ на Хюсменова във Варна, Дулово, Разград, Добрич и Враца популяризираха темата на конкурса - „Толерантността през моите очи”, организираха събирането на рисунките, оценяването им и награждаването на участниците. В Конкурса се включиха повече от 300 ученици от шест области в страната.

Координаторите в центровете раздадоха в Деня на толерантността по три специални награди за най-добре представилите се участници в съответната област, а останалите получиха грамоти и подаръци за участието си. Имената на победителите и подробности за конкурса могат да бъдат намерени в профилите на ЕИЦ във фейсбук.

 

IMG 20161115 095009

 

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Декларация за поверителност