Народно събрание

Младежко ДПС организара кръгла маса "Настоящите предизвикателства пред обединена Европа"

Кръгла маса на тема „Настоящите предизвикателства пред обединена Европа – засилване на национализма в контекста на идеологическа, миграционна и икономическа криза.“ организира Младежко ДПС по повод 18-тия им  рожден ден в гр. София, в представителство на Европейската комисия в България.

Кръглата маса бе открита от  председателят на Младежко ДПС и евродепутат Илхан Кючюк и Юнал Лютфи, член на ЦОБ на ДПС, които направиха въведение в дискусията и поздравиха присъстващите младежи с празника. Темите, засегнати в  кръглата маса  бяха свързани с бъдещето на  Европа – подновени интеграционни процеси и „по-близък съюз“ или край на идеята за колективна сигурност и сътрудничество и търсене на спасение в националните държави.   Участие в кръглата маса взе и народният представител Камен Костадинов, който дискутира настоящите предизвикателства пред сигурността на ЕС -  бежанска криза и тероризъм. Във вторият панел народният представител д-р Джевдет Чакъров имаше възможност да отговори на фундаменталния въпрос относно бъдещето на ЕС-„evercloserunion“ или Европа на националните държави? На кръглата маса присъства ръководството на Младежко ДПС, много чуждестранни гости и  млади хора. 

 

14894537 10208430589575326 2042122740 o

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Декларация за поверителност