Народно събрание

Младежко ДПС отбелязва 18 години от своето създаване

На 1 ноември 2016 година в София от 20:00 часа в хотел Рамада Младежко ДПС ще отбележи своя 18-ти рожден ден. По този повод младите либерали организират мащабно събитие, на което, активисти на организацията и международни гости ще отчетат постигнатото през годините, както и ще обсъдят настоящата предизвикателства пред страната и Европа.

„18 година са и много, и малко. Много, защото красноречиво говорят за нашата история и опит, но и малко, защото бъдещето е пред нас. Тези 18 години ни дадоха достатъчно основания да заявим, че сме част от модерното българско общество, но и ни накараха да осъзнаем отговорността, която носим - пред нашите приятели и съмишленици, пред нашите учители, пред България.“ – коментира Илхан Кючюк, председател на Младежко ДПС.

Събитието ще бъде уважено от председателя на ДПС Мустафа Карадайъ, който е и първият председател на младежката организация, цялото ръководство на ДПС, както и много гости от страната и чужбина.

Мероприятието ще бъде отворено за представителите на медиите.

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност