Народно събрание

Председателят на ДПС Мустафа Карадайъ в Джебел: Хората тук отново ще подкрепят ДПС на изборите


Джебелчани ще препотвърдят своята подкрепа на предстоящите президентски избори, както през 2015 година, когато дадоха своя вот за ДПС, това заяви председателят на Движението Мустафа Карадайъ на откриването на офис на Европейския парламент в Джебел. Новата придобивка се реализира със съдействието на евродепутата Неджми Али . Офисът ще работи постоянно и ще бъде приемна на представителите на ДПС в родопския град.
На откриването присъстваха цялото ръководство на ДПС, народни представители от ДПС, кметове на общини и председатели на общински съвети от региона, областният и общинските лидери на ДПС в областта, както и много симпатизанти и активисти на Движението в Джебел. 
Мустафа Карадайъ бе категоричен, че резултатите от вота в Джебел на президентските избори ще покажат силата и ролята на ДПС за развитието на общината. „Аномалията в главите на някои хора доведоха дотам, че се самообявиха за представители на друга партия, независимо от подкрепата на джебелачани за ДПС на изминалите местни избори“, посочи председателят на ДПС. 
По думите му още след първия тур ДПС ще покаже на всички, че фашисти нямат място в управлението на страната. Бойко Борисов се опитва да ни лъже, че Патриотичния фронт извива ръцете на ГЕРБ относно промените в Изборния кодекс и Закона за бурките, каза Карадайъ и допълни, че именно ГЕРБ в лицето на тогавашния председател на Народното събрание Цецка Цачева е определяло дневния ред при разглеждането на Законопроекта за носенето на облекло и ограничаването на секциите извън страната, за да не могат хиляди български граждани в Турция да гласуват на изборите за президент. 
„Всеки един от нас е функция на партията и затова никога не сме забравяли от къде сме тръгнали, за да изпълним поетите ангажименти към нашите избиратели“, заяви в изказването си Неджми Али, член на Европейския парламент. Той пожела ДПС да се върне отново в управлението на България. „В срещите ни с джебелчани получаваме препоръки да не допускаме грешката от 2014 г. за еднолично напускане на властта без допитване до избирателите на ДПС“, каза още той. 
По време на срещата от общинското ръководство на ДПС-Джебел дадоха заявка пред своите симпатизанти, че вървят по правилния път и отново ще спечелят доверието на избирателите.

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност