20glasuvay

Народно събрание

Жителите на Джебел и 11 села искат предсрочни избори за общински кмет и съветници

Жителите на Джебел и 11 общински села поискаха провеждане на предсрочни избори за кмет на общината, за общински съветници, а в някои села и за кметове на населени места. Това се казва в анализ на областното ръководство на ДПС след проведените през уикенда събрания в джебелския квартал „Изгрев“, в селата Душинково и Полянец, във Вълкович, в Софийци, в Плазище, в Ридино, в Купците и Поточе, в Подвръх, в Козица и в Слънчоглед.
Първата политическа сила в Джебел е Движението за права и свободи, всяко друго твърдение е или политическа шега, или подмяна на вота – това отбелязаха присъстващите на общоселското събрание в Слънчоглед. „Всеки един, който е спечелил с подкрепата на ДПС, но е напуснал партията, следва да напусне и поста, който заема“, декларираха хората в Софийци.
В общоселските събрания участваха евродепутатът Неджми Али, областният председател на ДПС Изет Шабан, общинският лидер на партията Хюсеин Мустафа, председателят на сесията в Джебел и член на ЦОС на МДПС Сейфи Мехмедали и областният младежки лидер Байрам Байрам.
 
Kozitsa

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност