Народно събрание

Жителите на Слънчоглед и Подвръх: Демократичното решение за Джебел е в изборите! Каквото излезе от урната – това ще е!

„Демократичното решение за община Джебел е в провеждането на нови избори. Сандъкът (урната) ще покаже каква е волята на избирателя. Каквото излезе от вътре, това ще е. Редно е ако си бил избран от една партия, а после преминеш към друга, да приемеш демокрацията и да отидеш на нови избори – независимо дали си кмет на село или община, или си общински съветник“, това декларираха на общоселско събрание жители на джебелското село Слънчоглед.
Както в Слънчоглед, така и в село Подвръх местните жителиподчертаха, че техните гласове де факто са отишли на вятъра, визирайки преминаването на кмета на Джебел от ДПС в партия „Демократи за отговорност, свобода и толерантност“ (ДОСТ).
„Ако при едни нови избори Бахри Юмер спечели, ние ще го поздравим. Но в момента община Джебел е на ДПС, а не на ДОСТ“, се казва в позицията на жителите на Подвръх.
Гости на двете събрания бяха евродепутатът Неджми Али, областният председател на ДПС Изет Шабан, лидерът на Движението в Джебел Хюсеин Мустафа, председателят на Общинския съвет Сейфи Мехмедали и областният лидер на МДПС Байрам Байрам.
 
podvrah

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност