20glasuvay

Народно събрание

Жители на джебелския кв. „Изгрев“ и село Вълкович поискаха от евродепутат детски площадки

 
Нова детска площадка ще бъде изградена пред детската градина в големия джебелски квартал „Изгрев“. Ангажиментът бе поет от евродепутата Неджми Али по време на събрание, което се проведе през уикенда.
„Независимо, че живеем в трудна община и много нашенци са на гурбет в Западна Европа защото тук няма работа, децата не бива да бъдат лишавани от игри. Те трябва да изживеят детството си щастливо“, заявиха майките на „Изгрев“. Въпреки ранния час, 11.00 часа, над 50 души от квартала дойдоха на събранието, за да представят вижданията си за развитието на родния им Джебел.
Събранието уважиха народните представители Ердинч Хайрулла и Салиха Емин, областният председател на ДПС Изет Шабан, местният партиен лидер Хюсеин Мустафа, шефът на сесията в града Сейфи Мехмедали и областният лидер на МДПС Байрам Байрам.
Освежаване на детската площадка и поставяне на допълнителни катерушки, това пък поискаха жители на село Вълкович.
Серия от срещи проведе през уикенда евродепутатът от ДПС и Групата на Алианса на либералите и демократите в Европа (АЛДЕ) Неджми Али. Той бе придружаван от областни и общински лидери на Движението.
 
Izgrev
 
 
Valkovich

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност