Народно събрание

Обучение в успешна политическа комуникация и конференция на Женското дружество на ДПС се проведоха във Велико Търново

 

 „Политическият диалог и ролята на жената либерал” беше темата, която обсъждаха в гр. Велико Търново жени либерали от областта. Семинарът се проведе по идея и под патронажа на евродепутата и зам. – председател на ДПС Филиз Хюсменова. Той беше подкрепен от групата на либералите в Европейския парламент – АЛДЕ. В семинара взеха участие повече от 50 жени, които имаха възможност да получат съвети за успешна политическа комуникация от проф. дфн Мариета Ботева от философския факултет на университета във Велико Търново. Беше обърнато внимание на културата на политическия диалог и представено значението на невербалното общуване в него. Велислава Кръстева, експерт PR и комуникация, окуражи със съвременни примери жените да изразяват позициите си и да ги отстояват с аргументи. Форумът отбеляза Международния ден на майчиния език.

DSC00153

Дамите от женските дружества към ДПС в област Велико Търново проведоха първата си отчетно-изборна конференция.За председател на женското дружество беше избрана  Икмал Джебирова. Гости на конференцията бяха Нигяр Джафер - три мандата депутат в НС, Велислива Кръстева – ръководител на пресцентъра на ДПС, Гюнай Далоолу - областен председател на ДПС, общинските председатели на ДПС във Велико Търново, Павликени, Стражица, общински съветници, председателят на МДПС в областта Синан Пехливанов и други.

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Декларация за поверителност