20glasuvay

Народно събрание

Председателят на ДПС Мустафа Карадайъ се срещна с посланиците на страните от ЕС

Председателят на ДПС Мустафа Карадайъ,  придружаван  от зам.-председателя на ДПС Янко Янков,  членовете на ЦОБ  Юнал Лютфи и Четин Казак, който е и зам.-председател на ПГ на ДПС  и народния представител Салиха Емин, се срещна днес с посланиците на страните-членки на Европейския съюз в "Шератон София  Хотел Балкан". Срещата протече в приятелска атмосфера. Дискутирани бяха въпроси и теми, които са в актуалния дневен ред на българското общество. От името на дипломатите, посланикът на Холандия, която председателства ЕС, н. пр. Том ван Оорсхот изрази задоволството от интересния и ползотворен  разговор.

Председателят на ДПС Мустафа Карадайъ запозна 18-те посланици с позициите и вижданията на ДПС като опозиционна партия за ситуацията в държавата и по отношение на основните приоритети, които България трябва да следва като пълноправен и пълноценен член на ЕС.

sreshta

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност