Народно събрание

Делегация на ДПС проведе среща с кмета на община Картал

Делегация на ДПС, водена от народния предтавител Ердинч Хайрула, който е председател на групата за приятелство с Р.Турция проведе среща с кмета на община Картал - Алтънок Юз. В делегацията  участваха и народният представител Невин Хасан, кметът на община Ардино Ресми Мурад, кметът на община Ситово Сезгин Халилибрахим, представителят на ДПС за Мармара Лютфи Йозгюр. Срещата премина в позитивна атмосфера. Бяха обсъдени редица въпроси свързани с взаимодействието между местните власти, въпроси от социалната и културната сфера.

От името на делегацията на ДПС народният представител инж. Ердинч Хайрула поздрави мюсюлманите и техните семейства с предстоящия свещен празник Рамазан байрам и им пожела здраве, добруване и благоденствие.

Централният съвет на Движението за Права и Свободи организира ифтар в област Мармара (Мраморно море), Истанбул по случай свещения за мюсюлманите празник Рамазан байрам. На ритуалната вечеря, която се проведе в новооткрития културен център на балканските изселници в побратимената с Ардино община Картал присъстваха кметът на Картал Алтънок Юз, председателя на Сдружението за култура и сътрудничество „Балканлълар” (Балканци)Олджай Юзгюн, председателя на Сдружението за култура и приятелство „Халлалълар” (Башевци) в Истанбул Руфат Яджъ и почетният гражданин на Ардино Решат Айдън и стотици души.

Iftar-Kartal site

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Декларация за поверителност