20glasuvay

Народно събрание

ДПС започна подготовка на структурите за избори

Няма да допуснем никой чрез манипулации и машинации на избори да узурпира власт, независимо каква. Това заяви председателят на ДПС Мустафа Карадайъ пред журналисти в Русе. Там той коментира решението на Административния съд в Русе да обяви за недействителен избора за кмет на русенската община Ветово.

Председателят на ДПС обяви, че добрата новина за България е, че ДПС е единна, консолидирана и стабилна партия, което е доказано и от проведените Майски събития, както и от започналите разширени областни и общински събрания. Още веднъж получихме потвърждение, че нашите членове и симпатизанти, нашите избиратели различават ментетата и не се поддават на манипулации и внушения.

Карадайъ и екипът му от заместник-председателите на ЦОБ и ПГ, членове на ЦОБ и народни представители започна обиколка за подготовка на структурите на ДПС за избори. След Търговище, Исперих, Кубрат и Русе, в неделя обиколката продължава със заседания в Дулово и Добрич.

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност