20glasuvay

Народно събрание

ДЕЛЕГАЦИЯТА НА ДПС СЕ СРЕЩНА С КМЕТА НА ОБЩИНА МУДАНЯ(БУРСА)

Делегацията на ДПС състояща се от председателя на групата за приятелство с Турция Ердинч Хайрула, народните представители Дурхан Мустафа,Салиха Емин, кмета на община Руен Исмаил Осман и кмета на община Ардино Ресми Мурад бяха приети от кмета на община Муданя(Бурса) Хайри Тюркйълмаз. На срещата присъства и общинския председател на Републиканската народна партия(CHP) Ергюл Батман. 
 
Народният представител Ердинч Хайрула сподели, че целта на посещението е да разяснят политиката водена от партията пред изселниците в Република Турция, както и да построят нови мостове между България и Турция.
 
Кметът на община Муданя Хайри Тюркйълмаз изрази своето задоволство от посещението. "Надявам се, че ще надградим нашите двустранни отношения. ДПС има много привърженици в нашата община.  Могат да се направят доста взаимни неща в социалната сфера и културата. Такива посещения спомагат за изграждането на нови мостове между Турция и България, както и на ниво общини", каза той.
 
Сред основните теми на посещението бяха несправедливите обвинения по адрес на ДПС и двустранните отношения между България и Турция.

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност