20glasuvay

Народно събрание

ДЕЛЕГАЦИЯ НА ДПС Е НА ПОСЕЩЕНИЕ В БУРСА

Делегацията на ДПС състояща се от председателя на групата за приятелство с Турция Ердинч Хайрула, народните представители Дурхан Мустафа,Салиха Емин, кмета на община Руен Исмаил Осман и кмета на община Ардино Ресми Мурад са на посещение в района на Бурса(Турция), където ще проведат редица срещи с изселници, изселнически организации, представители на местните власти и политическите партии.
Първата среща се състоя в община Нилюфер(Бурса), където бяха приети от кмета на общината Мустафа Бозбей. Срещата преминана в позитивна атмосфера. Бяха обсъдени редица въпроси свързани с взаимодействието между местните власти, въпроси от социалната и културната сфера.
Делегацията на ДПС беше приета също от областните организации на Републиканската народна партия(CHP) и Партията на националното движение (MHP). Проведоха се разговори с областния председател на Републиканската народна партия(CHP) Сади Йоздемир и областния председател на Партията на националното движение (MHP) Тевфик Топчу. Обсъдиха се редица въпроси свързани с двустранните отношения между България и Турция, актуалната политическа обстановка и взаимодействието между местните власти.
Натоварената програма на делегацията ще продължи с посещение в община Муданя и среща с изселници в Гьорюкле.
 
Муданя

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност