20glasuvay

Народно събрание

В Кърджали се проведе работна среща-семинар на тема „Либерални ценности и практики на местното самоуправление в България и Европа"

 

Днес 5 февруари в град Кърджали се проведе работна среща-семинар на тема „Либерални ценности и практики на местното самоуправление в България и Европа”. Семинарът се организира под патронажа на г-жа Искра Михайлова - член на Европейския парламент, председател на комисията по регионално развитие на ЕП, съвместно с председателския съвет на ПП “Движение за права и свободи”.

Съпредседателят Мустафа Карадайъ дискутира с участниците в работната среща ролята на местните власти за реализиране на политиката на ДПС”, а Искра Михайлова представи „Роля на местните власти за развитието на Европейските региони. Възможности и предизвикателства - погледът на АЛДЕ.” В работната среща взе участие и евродепутатът Неджми Али. Кметът на община Кърджали и член на Комитета на Регионите в ЕС Хасан Азис от своя страна сподели добрите практики, развити в община Кърджали. На форума присъстваха кметове и зам.- кметове от Южна България.

Работната среща – семинар се провежда с подкрепата на групата на АЛДЕ в ЕП.

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност