Народно събрание

Новият областен председател на ДПС Кърджали Изет Шабан: "Няма да предам доверието ви!"

На проведената днес 27.03.2016 г. IX-та  отчетно-изборна областна конференция на ДПС Кърджали, организацията избра за областен председател  Изет Шабан. "Няма да предам доверието ви!", обърна се към делегатите новоизбрания областен лидер.


 Гост на форума беше съпредседателят на ДПС Мустафа Карадайъ. Народните представители Салиха Емин, Айхан Етем, Ердинч Хайрула и Мустафа Ахмед, европейския депутат Неджми Али, членът на ЦОБ Исмет Кахраман и Ремзи Осман бяха сред близо 500-те делегати на конференцията.

По време на областната конференция съпредседателят Карадайъ  заяви „от тук ще начертаем и нашата програма за следващия мандат”.


Карадайъ припомни думите на  почетния председател д-р Ахмед Доган за толерантността, като уважение и респект към различния при запазване на неговата идентичност. Той заяви, че премиерът трябва да бъде питан за думите на външния си министър, с които отрече толерантността като ценност.„Ние като ДПС трябва да съхраняваме сигурността и стабилността на държавата, нашите региони и всеки един отделен човек." каза Карадайъ.

Конференцията прие решения,обърнати със загриженост към поминъка на хората, дребните и малките ферми и фирми, обясни Карадайъ пред журналисти и подчерта, Конференцията на най-голямата областна организация на ДПС беше много добра, много съдържателна, обърната към проблемите на хората в областта.

Днес повече от всякога имаме нужда от единство, имаме нужда да съхраним своята идентичност чрез своето единство, за нашата заедност в нашата Родина”, отбеляза съпредседателят пред делегатите на областната конференция.

ДПС трябва да участва в управлението за да грижи за своите избиратели, заяви категорично Карадайъ.
ДПС е гарант за правата и свободите на всички български граждани, каза в доклада си Хасан Азис.

Кърджали 6

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Декларация за поверителност