Народно събрание

ДПС Разград единодушно избра за областен председател Севгин Шукри

На проведената днес 26.03.2016 г. отчетно-изборна областна конференция на ДПС Разград, организацията единодушно избра за областен председател Севгин Шукри.

Севгин Шукри бе единствена кандидатура за овакантения от депутата Ахмед Ахмедов пост.

ДПС Разград си избра областен съвет на партията и излъчи делегати за националната конференция на ДПС, която ще се състои на 24 април.
               
Гости на събитието бяха съпредседателят на ДПС  Рушен Риза, народните представители д-р Хасан Адемов, Рамадан Аталай и Ахмед Ахмедов.

„Време е за прошка, тези, които по една или друга причина бяха срещу нас, лека полека ще се върнат при нас“ – прогнозира Рушен Риза. Според него ДПС посреща всеки, осъзнал своята грешка с отворени врата и обятия, без условия. По думите му настоящите кметове в двете изгубени от ДПС общини „се изявяват малко като дерибеи, идват на власт с чувството, че на някого отмъщават, но всъщност отмъщават  на своите хора, но скоро ще се осъзнаят“.

Конференцията единодушно прие, че д-р Ахмед Доган е и си остава единствен лидер, който олицетворява сплотеността и единството.  Беше поставена задачата ДПС-Разград да си възвърне общините Кубрат и Исперих, да доизгражда и укрепва младежките и женски структури и да актуализира членския състав на организациите по населени места.

Razgrad2

 (Снимки: Дарик)

 

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност