Народно събрание

ДПС Пазарджик преизбра досегашния областен председател Юмер Хамза

На проведената днес 26.03.2016 г. отчетно-изборна областна конференция на ДПС Пазарджик, организацията преизбра досегашния областен председател Юмер Хамза.

ДПС Пазарджик си избра областен съвет на партията и излъчи делегати за националната конференция на ДПС, която ще се състои на 24 април.     

Гости на събитието бяха съпредседателят на ДПС Мустафа Карадайъ, народните представители Делян Пеевски, Камен Костадинов, Джейхан Ибрямов и Айхан Етем.

Конференцията единодушно прие, че д-р Доган олицетворява единството на партията и изразиха волята си за единство и продължаване на отстояване на ценностите и целите на ДПС. На делегатите беше възложено на националната конференция да участват активно в нейната работа, така че на най-висшия форум на ДПС да се вземат онези решения и ако е необходимо да се направят такива промени в партията за да се затвърди формулата за ролята и мястото на ДПС със своя лидер д-р Ахмед Доган по отношение на запазването и развитието на етническия модел в България, както и за уникалния му принос и потенциал за Балканите и Европа в периода на големите предизвикателства, пред които са поставени.

IMG 3297

 

IMG 3270

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Декларация за поверителност