Народно събрание

ДПС Сливен преизбра за областен председател Мустафа Мустафов

Днес 25 март ДПС Сливен проведе своята 9-та отчетно-изборна конференция. Гости на форума бяха съпредседателят на ДПС Рушен Риза и  народният представител, избран от област Сливен, Янко Янков и народният представител Джейхан Ибрямов. На конференцията присъстваха всички делегати, които единодушно преизбраха областния лидер Мустафа Мустафов. Присъстващите на конференцията се обединиха около желанието за развитие на потенциала чрез „политиката на добро”. Те изразиха пълна съпричастност към ценностите на ДПС и тяхното утвърждаване чрез качествени  политики. ДПС Сливен твърдо застава зад становището, че почетният председател д-р Ахмед Доган е единственият лидер на Движението за права и свободи.

 По време на конференцията Рушен Риза даде висока оценка за работата на ДПС в община Сливен  и отбеляза, че  Движението за първи път има двама общински съветници в Сливен .

Нашият неоспорим лидер, който е в нашите сърца, е почетният председател на ДПС г-н  Ахмед Доган. Единодушно е мнението и  на местната организация по този въпрос, заяви  Рушен Риза пред журналисти след края на конференцията.

 По повод официалната визита в Турция, Рушен Риза коментира, че ДПС е „еднакво близка и еднакво далечна с всички“ , че се срещат с представители на всички партии. Той изрази съжаление за неосъществената за момента среща с представители на управляващата партия, но вече осъществените оценява като събития с много добър тон, в която турските му колеги са подкрепили политиката, която води ДПС за защита на малцинствата, както и останалите постижения на партия ДПС. Били сме в управлението, да се надяваме че пак ще бъдем, изрази становище Рушен Риза.

По думите му, комисията „Турция - Русия“ е постигнала резултат в работата си  преди да бъде закрита. Тя бе създадена, за да получим официален отговор от институциите, въпросът за външна намеса бе повдигнат и от националистически партии, чухме обвинения срещу нас и затова настояхме да се сложи всичко на масата и така да се анализират нещата, припомни Риза.

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Декларация за поверителност