Народно събрание

Съболезнователен адрес от съпредседателите на ДПС по повод терористичните актове в столицата на Белгия

Съболезнователен адрес от съпредседателите на ДПС по повод терористичните актове в столицата на Белгия

С дълбока скръб и мъка научихме за серията от терористични атаки в ключови артерии за публичния и международен транспорт в Белгия, отнели живота на десетки и ранили много повече мирни граждани, запътили се към работа или прибиращи се при близките си, като осъждаме категорично организаторите и целите на тези нечовешки деяния!

Поредицата от терористични атаки срещу мирни граждани и посланията на организаторите им са ясно доказателство, че тероризмът не различава език, вяра, цвят на кожата и култура, и цели унижението на основни човешки ценности, разделение в обществото и в международната общност. Ние заявяваме отново позицията си, че борбата с това глобално явление може да бъде успешна само тогава, когато обществата ни са единни, народите ни заедно и международната общност обединена и решителна.

От името на Движение за права и свободи и от наше име, поднасяме най-искрените си съболезнования към семействата на загиналите и изразяваме своята надежда за бързо възстановяване на пострадалите. В този тежък момент, ние скърбим заедно с целия белгийски народ!

С уважение,

 

Председателски съвет на Движение за права и свободи:

 

Мустафа Карадайъ

Рушен Риза

Четин Казак

                                               

                                                                                               

22.03.2016г.

                                                                                                                                         Пресцентър ДПС

 

 

 

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Декларация за поверителност