Народно събрание

ДПС Благоевград избра за областен председател Ведат Хюсеин

На проведената днес 20.03.2016 г. в гр. Гоце Делчев отчетно-изборна областна конференция на ДПС Благоевград, организацията избра стария-нов председател Ведат Хюсеин срещу конкурента Исмаил Джинджи.
ДПС Благоевград си избра областен съвет на партията и излъчи делегати за националната конференция на ДПС, която ще се състои на 24 април.
Конференцията единодушно прие, че д-р Доган олицетворява единството на партията.
Гости на събитието бяха съпредседателят на ДПС  Мустафа Карадайъ, зам.-председателят на НС доц. д-р Алиосман Имамов и народният представител Джейхан Ибрямов.
Към конференцията Мустафа Карадайъ се обърна с поздрави от д-р Ахмед Доган.
От името на централното ръководство Съпредседателят подкрепи честното състезнание между кандидатите за областен лидер.
Той говори за ценностите, които обединяват, като фундамент за единството и съгласието и в партията и в обществото.
"Да използваме и този избор днес за още повече обединение и още повече единство, за да демонстрираме, че си имаме доверие и че можем да носим отговорност с решенията и политиките си, особено в подкрепа на малкия бизнес и малките ферми", заяви Карадайъ.
Проф. Алиосман Имамов, който е народен представител от региона и зам.- Председател на ДПС говори пред конференцията и за необходимостта от адекватни политики за хората в региона, за единството на партията, като благодари на избирателите и актива.

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Декларация за поверителност