Народно събрание

Общинските структури на ДПС във Врачанско преизбраха областния председател на партията Борислав Банчев

Общинските структури на ДПС във Врачанско преизбраха областния председател на партията Борислав Банчев. На областната отчетно-изборна конференция присъстваха съпредседателят на ДПС Рушен Риза, народният представител Айхан Етем и близо 200 делегати.

„Ние сме много доволни от партийната структура във Враца. Тя помага и на съседните две области – Видин и Монтана. През последните години Северозападът беше бяло петно в картата на ДПС, но сега и трите области имат над 20 000 гласа. Сега имаме един народен представител от Враца, но с отбора, който имаме в областта, воден от Борислав Банчев, ще се борим и за втори депутат от този регион“ заяви пред журналисти съпредседателят на ДПС Рушен Риза.
Областният лидер на ДПС Борислав Банчев започва четвърти мандат начело на партията във Враца. На лидерския пост той е вече 13-а година.

„През последния мандат се проведоха 4 избори. На всеки вот ние повишаваме резултатите си и това е видимо от цифрите. Структурите работят изключително добре във всичките 10 общини. Доволен съм много от съпартийците си“, каза председателят Борислав Банчев.

ДПС ще е голямата изненада на следващите парламентарни избори в област Враца, прогнозира народният представител от региона Айхан Етем. Той бе категоричен, че структурата на партията е стабилна, а резултатите се повишават с всеки изминал избор.
„Пожелавам на Борислав Банчев да продължава да работи все така усилено за структурата. Сигурен съм, че ДПС ще покори нови върхове, част от тях вече ги постигнахме“, каза още депутатът.
„На национално ниво е ясно – лидерът на ДПС е един и това е Ахмед Доган. В последните дни се коментира дали той ще се върне начело или не. Това е излишно, защото той никога не ни е напускал. Той е почетен председател и единствен лидер на ДПС. Врачанската структура стои плътно зад лидера на партията“, категоричен бе народният представител Айхан Етем. 
На конференцията в неделя структурата във Враца начерта плана за развитие на партията в областта. Депутатът от Враца заяви, че във Врачанско не отчитат нито активност на бивши колеги, отцепили се от партията, нито на опоненти от други политически сили.
„Не ни притеснява нищо, можем да работим в различни ситуации и сме готови за предизвикателства“, каза Етем. 

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Декларация за поверителност