Народно събрание

Областни отчетно-изборни конференции на ДПС в Перник, Монтана, Видин и Велико Търново

Въпросът с оперативното управление на ДПС ще бъде решен на предстоящата Национална конференция на ДПС, която ще се проведе на 24 април. На проведените областни конференции във Видин, Велико Търново, Перник и Монтана делегатите не номинираха кандидати за председател на партията, защото се обединиха зад общото становище, че д-р Ахмед Доган е и остава лидер на ДПС. Почетният председател на партията олицетворява единството на ДПС, гласят становищата на областните конференции, проведени във Велико Търново и Видин. Делегатите на националната конференция получиха мандат да участват активно в работата на висшия партиен форум, на който да се затвърди ролята и мястото на Движението за права и свободи, като водещата либерална, национално отговорна партия на страната, единна зад лидера си д-р Ахмед Доган.

Досегашните областни председатели на ДПС във Велико Търново – Гюнай Далаоолу, Монтана Емил Тодоров и Боряна Методиева в Перник запазиха партийната си позиция.

Във Видин за областен председател бе избран Петър Тодоров.

На областните отчетно-изборни конференции присъстваха съпредседателите на ДПС , членове на ЦОБ, народните представители от регионите, представители на ДПС в местната власт, активисти.

                                                                                                         

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Декларация за поверителност